Veilig Asbest Verwijderen In Zoetermeer Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw pand in Zoetermeer te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een bekwaam asbestverwijderingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel voordeel van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame aanpak.

Wat doen wij?

Anton van Dijk is gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van asbest. Alle werkzaamheden worden op een veilige en professionele wijze uitgevoerd.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Wij werken alleen met ware vaklui. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels rondom de asbestwerkzaamheden en nemen allerhande voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U geniet van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Professioneel advies

Als u vragen hebt rondom asbest, neemt u dan contact met ons op. Wij delen onze kennis op het gebied van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden uitgevoerd: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Asbest is gevaarlijk voor de gezondheid. Asbest bestaat uit vezels die gemakkelijk afbreken. Die stukjes asbest komen in de lucht terecht. Als ze worden ingeademd, kunnen ze in het menselijk lichaam veel schade aanrichten. Asbest veroorzaakt longkanker, longvlieskanker, buikvlieskanker (mesotheliomen) en stoflongen (asbestose).

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien verplicht bij sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest saneren Zoetermeer

Wilt u asbest verwijderen in Zoetermeer? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft namelijk de certificaten die wettelijk verplicht zijn om asbest te saneren. We verwijderen al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn om die reden echte specialisten op het gebied van het saneren van asbest.

Asbest verwijderen subsidie Zoetermeer

Omtrent asbest verwijderen geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Zoetermeer

Na de asbestverwijdering in Zoetermeer voert een onafhankelijke organisatie de laatste check uit. Op die wijze weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw gebouw aanwezig zijn en dat mensen het pand veilig kunnen betreden. De laatste inspectie begint met een visuele inspectie. Daarna volgt een onderzoek van de vezelconcentratie in de lucht.