Veilig Asbest Verwijderen In Zeist Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Zeist te verwijderen? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een bekwaam asbestverwijderaar met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze professionele werkwijze.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en bekwame wijze verricht.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Al onze werkzaamheden worden verricht door ware deskundigen. Onze werknemers zijn goed geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het domein van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Bekwaam advies

Onze werknemers geven professioneel en geheel gratis advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het gebied van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: horecagelegenheden, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Er bestaan twee verschillende structuren asbest: hechtgebonden en losgebonden asbest. De gezondheidsrisico’s van hechtgebonden asbest zijn klein, omdat het asbest verankerd is in een product. Losgebonden asbest is gevaarlijk, want het zit niet vastgeplakt aan het asbesthoudende materiaal. Het asbest komt hierdoor makkelijk vrij.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest saneren Zeist

U bent vereist om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te zetten voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest verwijderen subsidie Zeist

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het domein van asbest saneren. Wilt u een asbestdak in Zeist laten saneren? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Zeist

Tijdens de visuele controle vindt er een grondige inspectie plaats of de asbesthoudende materialen echt zijn verwijderd en of er geen restanten zijn achtergebleven. Verpakt afval of andere losse materialen mogen ook niet aanwezig zijn. Alle te inspecteren oppervlakken moeten bovendien stofvrij en droog zijn.