Veilig Asbest Verwijderen In Woerden Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw pand in Woerden te saneren? Wij staan voor u klaar. Anton van Dijk is een bekwaam asbestsaneringsbedrijf met ruim dan 25 jaar ervaring. U geniet van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame werkwijze.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. De werkzaamheden worden op een veilige en professionele manier uitgevoerd.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Wij werken alleen met ware vakmensen. Al onze werknemers hebben kennis van zaken en zijn goed opgeleid.

Veiligheid

Veiligheid is bij ons het belangrijkste. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid van noodzakelijk belang. We voldoen aan eisen op het gebied van asbestwerkzaamheden en nemen veel voorzorgsmaatregelen om de risico’s te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring, want wij hebben veel kennis en vaardigheid opgebouwd. Wij hebben in die tijd veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Bekwaam advies

Neem contact met ons op voor vragen rondom asbest. Wij delen onze kennis met u op het domein van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden uitgevoerd: villa’s, scholen, ziekenhuizen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Asbest is onder te verdelen in zes soorten: amosiet (bruin asbest), antofyliet (geel asbest), actinoliet (groen asbest), chrysotiel (wit asbest), crocidoliet (blauw asbest) en tremoliet (grijs asbest).

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Woerden

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te zetten voor het saneren van een grote hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de benodige certificaten. U profiteert ook van onze jarenlange ervaring. Daardoor hebben we veel kennis en deskundigheid opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Woerden

Omtrent asbest verwijderen geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling die misschien voordelig voor u is. Die regeling houdt in dat u subsidie kan krijgen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Woerden

Als het asbest verwijderen in Woerden klaar is, komt er een onafhankelijke organisatie die een eindcontrole doet. U bent er zo zeker van dat al het asbest verwijderd is en dat er geen asbestdeeltjes in uw pand achterblijven. De eindcontrole bestaat uit twee delen: de onderzoek van de vezelconcentratie in de lucht en een visuele inspectie.