Veilig Asbest Verwijderen In Rotterdam Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw pand in Rotterdam te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een vakkundig asbestsaneerder met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame aanpak.

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest saneren en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden verricht door onze vaklui.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte specialisten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten alles van asbest.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid essentieel. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te minimaliseren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Professioneel advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het gebied van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden uitgevoerd: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Helaas ontdekte men dat asbest gevaarlijk voor de gezondheid was. Asbest bestaat uit vezels die makkelijk afbreken. Die stukjes asbest komen in de lucht terecht. Als ze worden ingeademd, kunnen ze in het menselijk lichaam veel schade aanrichten. Asbest veroorzaakt longkanker, longvlieskanker, buikvlieskanker (mesotheliomen) en stoflongen (asbestose).

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Rotterdam

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestverwijderaar in te schakelen voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Rotterdam

Met betrekking tot asbest verwijderen geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Rotterdam

Na de asbestverwijdering in Rotterdam voert een onafhankelijke organisatie de laatste inspectie uit. Op die wijze weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw pand aanwezig zijn en dat mensen het pand veilig kunnen betreden. De laatste inspectie begint met een visuele inspectie. Daarna volgt een analyse van de vezelconcentratie in de lucht.