Veilig Asbest Saneren In Oss Door Anton van Dijk

Asbest verwijderen in Oss? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Oss op een veilige en vakkundige wijze. Profiteert van onze klantgerichte aanpak. Anton van Dijk beschikt over alle verplichte certificaten om asbest te mogen saneren. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest verwijderen en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden verricht door onze specialisten.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Wij opereren alleen met ware professionals. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid onmisbaar. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Vakkundig advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het domein van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: restaurants, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Er bestaan twee verschillende structuren asbest: hechtgebonden en losgebonden asbest. De gezondheidsrisico’s van hechtgebonden asbest zijn klein, omdat het asbest verankerd is in een product. Losgebonden asbest is gevaarlijk, want het zit niet vastgeplakt aan het asbesthoudende materiaal. Het asbest komt hierdoor makkelijk vrij.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Oss

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te schakelen voor het saneren van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest verwijderen subsidie Oss

Aangaande asbest verwijderen geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Oss

Het tweede deel van de eindcontrole is het meten van de concentratie van asbestvezels in de lucht met speciale filters. Als de vezelconcentratie binnen de wettelijke norm valt, dan krijgen wij hier een speciaal certificaat van als bewijs. Vervolgens is het gebouw weer veilig te betreden.