Veilig asbest Saneren In Oosterhout Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Oosterhout te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een bekwaam asbestverwijderaar met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame aanpak.

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest verwijderen en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze specialisten.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Wij opereren alleen met echte specialisten. Al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid essentieel. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Vakkundig advies

Onze medewerkers geven vakkundig en geheel gratis advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het gebied van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: horecagelegenheden, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Helaas ontdekte men dat asbest gevaarlijk voor de gezondheid was. Asbest bestaat uit vezels die makkelijk afbreken. Die stukjes asbest komen in de lucht terecht. Als ze worden ingeademd, kunnen ze in het menselijk lichaam veel schade aanrichten. Asbest veroorzaakt longkanker, longvlieskanker, buikvlieskanker (mesotheliomen) en stoflongen (asbestose).

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest verwijderen

Voordat aVoordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest saneren Oosterhout

Wilt u asbest verwijderen in Oosterhout? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft immers de certificaten die wettelijk verplicht zijn om asbest te verwijderen. We verwijderen al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn daarom ware specialisten op het terrein van het saneren van asbest.

Asbest verwijderen subsidie Oosterhout

Aangaande asbest saneren geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Oosterhout

Bij een visuele inspectie wordt gecontroleerd of alle oppervlakken droog en stofvrij zijn. Er mogen geen asbesthoudende materialen of restanten daarvan aanwezig zijn. Er mogen bovendien geen verpakt vuilnis en andere losse materialen zijn achtergebleven.