Veilig Asbest Verwijderen In Nieuwegein Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw pand in Nieuwegein te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een bekwaam asbestsaneringsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel voordeel van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame werkwijze.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en professionele manier uitgevoerd.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden verricht door ware specialisten. Onze werknemers zijn goed geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het gebied van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring, want wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Advies van specialisten

Onze werknemers geven professioneel en geheel kosteloos advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het domein van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden uitgevoerd: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Asbest is onder te verdelen in zes soorten: actinoliet (groen asbest), amosiet (bruin asbest), antofyliet (geel asbest), chrysotiel (wit asbest), crocidoliet (blauw asbest) en tremoliet (grijs asbest).

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Nieuwegein

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te zetten voor het saneren van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en deskundigheid opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Nieuwegein

Omtrent asbest verwijderen geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Nieuwegein

Als het asbest verwijderen in Nieuwegein klaar is, komt er een onafhankelijke organisatie die een eindcontrole uitvoert. Zo bent u er zeker van dat al het asbest verwijderd is en dat er geen asbestdeeltjes in uw pand achterblijven. De eindcontrole bestaat uit twee delen: een visuele inspectie en de onderzoek van de vezelconcentratie in de lucht.