Veilig Asbest Saneren In Katwijk Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Katwijk te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een professioneel asbestverwijderaar met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame aanpak.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en bekwame wijze uitgevoerd.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Wij werken alleen met echte specialisten. Al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid noodzakelijk. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Bekwaam advies

Onze medewerkers geven vakkundig en geheel kosteloos advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het domein van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden uitgevoerd: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Er zijn verschillende soorten asbest. De verschillende soorten asbest worden ingedeeld in twee hoofdgroepen. Ten eerste is er spiraalvormige asbest. Daaronder valt alleen wit asbest. Ten tweede is er naaldvormige asbest en daaronder valt groen, bruin, blauw, grijs en geel asbest.

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Katwijk

U bent vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een profijt voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en deskundigheid opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Katwijk

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het gebied van asbest verwijderen. Wilt u een asbestdak in Katwijk laten saneren? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Katwijk

Bij een eindcontrole wordt ook de vezelconcentratie gemeten met speciale filters. Is de vezelconcentratie lager dan de wettelijke norm? Dan wordt er een analysecertificaat gegeven als bewijs en kunt u het gebouw weer veilig betreden.