Veilig Asbest Verwijderen In Hoofddorp Door Anton van Dijk

Asbest verwijderen in Hoofddorp? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Hoofddorp op een veilige en bekwame wijze. Profiteert van onze klantgerichte werkwijze. Anton van Dijk beschikt over alle verplichte certificaten om asbest te mogen verwijderen. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest verwijderen en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze specialisten.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte deskundigen. Onze werknemers zijn uitstekend opgeleid en weten alles van asbest.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid essentieel. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verkleinen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U geniet van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Bekwaam advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het gebied van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: horecagelegenheden, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Asbest werd vroeger op allerlei manieren toegepast. Het heeft immers een aantal goede eigenschappen: het is sterk, goedkoop, bestand tegen hoge temperaturen en het gaat bovendien lang mee.

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Hoofddorp

U bent vereist om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te zetten voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en deskundigheid opgebouwd.

Asbest verwijderen subsidie Hoofddorp

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het gebied van asbest verwijderen. Wilt u een asbestdak in Hoofddorp laten saneren? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Hoofddorp

Na de asbestverwijdering in Hoofddorp voert een onafhankelijke organisatie de laatste check uit. Op die wijze weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw gebouw aanwezig zijn en dat mensen het pand veilig kunnen betreden. De laatste inspectie begint met een visuele controle. Daarna volgt een onderzoek van de vezelconcentratie in de lucht.