Veilig Asbest Verwijderen In Hilversum Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Hilversum te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een professioneel asbestsaneerder met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze vakkundige werkwijze.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en vakkundige manier uitgevoerd.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ware deskundigen. Onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het domein van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Professioneel advies

Onze werknemers geven professioneel en geheel gratis advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het gebied van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: horecagelegenheden, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Helaas ontdekte men dat asbest gevaarlijk voor de gezondheid was. Asbest bestaat uit vezels die gemakkelijk afbreken. Die stukjes asbest komen in de lucht terecht. Als ze worden ingeademd, kunnen ze in het menselijk lichaam veel schade aanrichten. Asbest veroorzaakt longkanker, longvlieskanker, buikvlieskanker (mesotheliomen) en stoflongen (asbestose).

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Hilversum

Wilt u asbest saneren in Hilversum? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft immers de certificaten die wettelijk verplicht zijn om asbest te verwijderen. We verwijderen al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn daarom ware experts op het domein van het verwijderen van asbest.

Asbest saneren subsidie Hilversum

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het domein van asbest saneren. Wilt u een asbestdak in Hilversum laten verwijderen? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Hilversum

Bij een visuele check wordt gecheckt of alle oppervlakken droog en stofvrij zijn. Er mogen geen asbesthoudende materialen of restanten daarvan aanwezig zijn. Er mogen bovendien geen verpakt afval en andere losse materialen zijn achtergebleven.