Veilig Asbest Saneren In Heemstede Door Anton van Dijk

Asbest verwijderen in Heemstede? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Heemstede op een veilige en bekwame wijze. Geniet van onze klantgerichte aanpak. Anton van Dijk beschikt over alle noodzakelijke certificaten om asbest te mogen saneren. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en vakkundige manier verricht.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ware deskundigen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten alles van asbest.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het domein van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Vakkundig advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het gebied van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden verricht: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Helaas werd ontdekt dat asbest heel schadelijk is voor de gezondheid. Het is bovendien slecht voor het milieu. Asbest bestaat uit lange vezels die gemakkelijk kapot gaan. Er komen daardoor kleine stukjes vezels in de lucht. Als de vezels worden ingeademd, kunnen ze diverse aandoeningen veroorzaken: stoflongen (asbestose), longvlies- en buikvlieskanker (mesotheliomen) en longkanker.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Heemstede

Wilt u asbest verwijderen in Heemstede? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft namelijk de certificaten die wettelijk verplicht zijn om asbest te verwijderen. We verwijderen al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn om die reden echte experts op het gebied van het verwijderen van asbest.

Asbest saneren subsidie Heemstede

Omtrent asbest saneren geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Heemstede

Tijdens de visuele check vindt er een grondige inspectie plaats of de asbesthoudende materialen daadwerkelijk zijn verwijderd en of er geen restanten zijn achtergebleven. Verpakt afval of andere losse materialen mogen ook niet aanwezig zijn. Alle te inspecteren oppervlakken moeten bovendien stofvrij en droog zijn.