Veilig Asbest Verwijderen In Haarlem Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Haarlem te verwijderen? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een professioneel asbestsaneringsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze vakkundige werkwijze.

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest verwijderen en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vaklui.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ware experts. Onze werknemers zijn uitstekend geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid namelijk van essentieel belang. We volgen alle regels op het terrein van asbestwerkzaamheden en nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het risico te minimaliseren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden uitgevoerd voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Bekwaam advies

Onze werknemers geven vakkundig en geheel kosteloos advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het terrein van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden uitgevoerd: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Helaas ontdekte men dat asbest gevaarlijk voor de gezondheid was. Asbest bestaat uit vezels die gemakkelijk afbreken. Die stukjes asbest komen in de lucht terecht. Als ze worden ingeademd, kunnen ze in het menselijk lichaam veel schade aanrichten. Asbest veroorzaakt longkanker, longvlieskanker, buikvlieskanker (mesotheliomen) en stoflongen (asbestose).

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Haarlem

Wilt u asbest verwijderen in Haarlem? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft namelijk de certificaten die wettelijk vereist zijn om asbest te saneren. We saneren al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn om die reden echte deskundigen op het gebied van het verwijderen van asbest.

Asbest verwijderen subsidie Haarlem

Met betrekking tot asbest saneren geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Haarlem

Na de asbestverwijdering in Haarlem voert een onafhankelijke organisatie de laatste inspectie uit. Op die manier weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw gebouw aanwezig zijn en dat mensen het gebouw veilig kunnen betreden. De laatste controle begint met een visuele controle. Daarna volgt een analyse van de vezelconcentratie in de lucht.