Veilig Asbest Verwijderen In Den Haag Door Anton van Dijk

Asbest saneren in Den haag? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Den haag op een veilige en vakkundige manier. Geniet van onze klantgerichte werkwijze. Anton van Dijk beschikt over alle noodzakelijke certificaten om asbest te mogen saneren. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest saneren en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vaklui.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Wij opereren alleen met ware vaklui. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het domein van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verkleinen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden uitgevoerd voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Vakkundig advies

Onze medewerkers geven vakkundig en geheel kosteloos advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het gebied van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: horecagelegenheden, notarissen, productiebedrijven, grote woonhuizen en scholen.

Wat is asbest?

Asbest wordt in twee vormen toegepast, als hechtgebonden en losgebonden asbest. Hechtgebonden asbest is het minst gevaarlijk, want het asbest zit uitstekend vastgeplakt aan het asbesthoudende materiaal. Bij losgebonden asbest zijn de gezondheidsrisico’s veel groter, omdat de asbestvezels niet vast zitten in het materiaal. De vezels breken daardoor makkelijker af en komen in de lucht terecht.

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Den Haag

Wilt u asbest verwijderen in Den Haag? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft immers de certificaten die wettelijk vereist zijn om asbest te saneren. We saneren al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn daarom echte experts op het domein van het verwijderen van asbest.

Asbest verwijderen subsidie Den Haag

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het terrein van asbest verwijderen. Wilt u een asbestdak in Den Haag laten verwijderen? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Den Haag

Als het asbest verwijderen in Den Haag klaar is, komt er een onafhankelijke organisatie die een eindcontrole uitvoert. Zo bent u er zeker van dat al het asbest verwijderd is en dat er geen asbestdeeltjes in uw gebouw achterblijven. De eindcontrole bestaat uit twee delen: een visuele controle en de analyse van de vezelconcentratie in de lucht.