Veilig Asbest Saneren In Delft Door Anton van Dijk

Asbest verwijderen in Delft? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Delft op een veilige en professionele wijze. Geniet van onze klantgerichte aanpak. Anton van Dijk beschikt over alle noodzakelijke certificaten om asbest te mogen verwijderen. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en vakkundige manier verricht.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Wij opereren alleen met echte professionals. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid namelijk van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het gebied van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U geniet van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Professioneel advies

Onze medewerkers geven professioneel en geheel gratis advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het terrein van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden verricht: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Asbest werd vroeger veel gebruikt. Het materiaal heeft namelijk allerhande pluspunten: het is duurzaam, slijtvast, bestand tegen hitte en het is nog goedkoop ook.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest saneren Delft

U bent vereist om een gecertificeerd asbestsaneerder in te schakelen voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een profijt voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest verwijderen subsidie Delft

Aangaande asbest verwijderen geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Delft

Bij een visuele inspectie wordt gecontroleerd of alle oppervlakken droog en stofvrij zijn. Er mogen geen asbesthoudende materialen of restanten daarvan aanwezig zijn. Er mogen bovendien geen verpakt afval en andere losse materialen zijn achtergebleven.