Veilig Asbest Verwijderen In Capelle aan den IJssel Door Anton van Dijk

Asbest verwijderen in Capelle aan den IJssel? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Capelle aan den IJssel op een veilige en vakkundige manier. Profiteert van onze klantgerichte aanpak. Anton van Dijk beschikt over alle noodzakelijke certificaten om asbest te mogen saneren. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en bekwame wijze uitgevoerd.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte deskundigen. Onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid onmisbaar. Wij gaan om die reden zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te minimaliseren.

Meer dan 25 jaar ervaring

U geniet van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Professioneel advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het terrein van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: restaurants, notarissen, productiebedrijven, grote woonhuizen en scholen.

Wat is asbest?

Helaas ontdekte men dat asbest gevaarlijk voor de gezondheid was. Asbest bestaat uit vezels die gemakkelijk afbreken. Die stukjes asbest komen in de lucht terecht. Als ze worden ingeademd, kunnen ze in het menselijk lichaam veel schade aanrichten. Asbest veroorzaakt longkanker, longvlieskanker, buikvlieskanker (mesotheliomen) en stoflongen (asbestose).

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Capelle aan den IJssel

Wilt u asbest saneren in Capelle aan den IJssel? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft namelijk de certificaten die wettelijk vereist zijn om asbest te saneren. We verwijderen al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn daarom ware deskundigen op het gebied van het verwijderen van asbest.

Asbest saneren subsidie Capelle aan den IJssel

Omtrent asbest saneren geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Capelle aan den IJssel

Tijdens de visuele inspectie vindt er een grondige inspectie plaats of de asbesthoudende materialen daadwerkelijk zijn verwijderd en of er geen restanten zijn achtergebleven. Verpakt afval of andere losse materialen mogen ook niet aanwezig zijn. Alle te inspecteren oppervlakken moeten bovendien stofvrij en droog zijn.