Veilig Asbest Saneren In Amsterdam Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw pand in Amsterdam te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een professioneel asbestverwijderaar met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel voordeel van onze klantvriendelijkheid en onze vakkundige werkwijze.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en vakkundige wijze verricht.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte deskundigen. Onze medewerkers zijn goed geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid namelijk van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het terrein van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Professioneel advies

Onze medewerkers geven professioneel en geheel kosteloos advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het domein van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden verricht: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Asbest wordt in twee vormen toegepast, als hechtgebonden en losgebonden asbest. Hechtgebonden asbest is het minst gevaarlijk, want het asbest zit goed vast aan het asbesthoudende materiaal. Bij losgebonden asbest zijn de gezondheidsrisico’s veel groter, omdat de asbestvezels niet vastgeplakt zitten in het materiaal. De vezels breken daardoor makkelijker af en komen in de lucht terecht.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Amsterdam

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te schakelen voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een profijt voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Amsterdam

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het domein van asbest saneren. Wilt u een asbestdak in Amsterdam laten verwijderen? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Amsterdam

Als het asbest verwijderen in Amsterdam klaar is, komt er een onafhankelijke organisatie die een eindcontrole uitvoert. Zo bent u er zeker van dat al het asbest verwijderd is en dat er geen asbestdeeltjes in uw pand achterblijven. De eindcontrole bestaat uit twee delen: een visuele check en de onderzoek van de vezelconcentratie in de lucht.