Veilig Asbest Verwijderen In Amersfoort Door Anton van Dijk

Asbest saneren in Amersfoort? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Amersfoort op een veilige en professionele manier. Geniet van onze klantgerichte werkwijze. Anton van Dijk beschikt over alle verplichte certificaten om asbest te mogen saneren. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en vakkundige manier uitgevoerd.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte experts. Onze werknemers zijn uitstekend geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid noodzakelijk. Wij gaan om die reden zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te minimaliseren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Professioneel advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het gebied van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

Wij hebben onder andere bij de volgende klanten asbestwerkzaamheden verricht: ziekenhuizen, villa’s, scholen, productiebedrijven en winkels.

Wat is asbest?

Asbest werd vroeger op diverse manieren toegepast. Het heeft immers een aantal goede eigenschappen: het is sterk, goedkoop, bestand tegen hoge temperaturen en het gaat bovendien lang mee.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Amersfoort

U bent vereist om een gecertificeerd asbestsaneerder in te zetten voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een profijt voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en deskundigheid opgebouwd.

Asbest verwijderen subsidie Amersfoort

Omtrent asbest saneren geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Amersfoort

Na de asbestverwijdering in Amersfoort voert een onafhankelijke organisatie de laatste check uit. Op die wijze weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw gebouw aanwezig zijn en dat mensen het pand veilig kunnen betreden. De laatste check begint met een visuele inspectie. Daarna volgt een onderzoek van de vezelconcentratie in de lucht.