Veilig Asbest Verwijderen In Alphen aan den Rijn Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Alphen aan den Rijn te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een vakkundig asbestverwijderaar met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel voordeel van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame aanpak.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en bekwame wijze uitgevoerd.

De pluspunten van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Wij werken alleen met ware vakmannen. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Al onze werkzaamheden worden verricht door ware specialisten. Onze werknemers zijn goed geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid essentieel. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verminderen.

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid namelijk van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het terrein van asbestwerkzaamheden en nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

U profiteert van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Professioneel advies

Onze werknemers geven bekwaam en geheel kosteloos advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het gebied van asbest.

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het gebied van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: horecagelegenheden, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Er bestaan twee verschillende structuren asbest: hechtgebonden en losgebonden asbest. De gezondheidsrisico’s van hechtgebonden asbest zijn klein, omdat het asbest verankerd is in een product. Losgebonden asbest is gevaarlijk, want het zit niet vastgeplakt aan het asbesthoudende materiaal. Het asbest komt hierdoor makkelijk vrij.

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest saneren Alphen aan den Rijn

U bent vereist om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te schakelen voor het saneren van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een profijt voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest verwijderen subsidie Alphen aan den Rijn

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het gebied van asbest verwijderen. Wilt u een asbestdak in Alphen aan den Rijn laten verwijderen? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Alphen aan den Rijn

Tijdens de visuele controle vindt er een grondige inspectie plaats of de asbesthoudende materialen echt zijn verwijderd en of er geen restanten zijn achtergebleven. Verpakt vuilnis of andere losse materialen mogen ook niet aanwezig zijn. Alle te inspecteren oppervlakken moeten bovendien stofvrij en droog zijn.