Veilig Asbest Verwijderen In Almere Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Almere te verwijderen? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een vakkundig asbestverwijderaar met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze vakkundige aanpak.

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest verwijderen en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden verricht door onze vaklui.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en deskundigheid

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte specialisten. Onze medewerkers zijn goed geschoold en weten alles van asbest.

Wij werken alleen met echte vakmannen. Al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid immers van noodzakelijk belang. We volgen alle regels op het gebied van asbestwerkzaamheden en nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Vakkundig advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het terrein van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: restaurants, notarissen, productiebedrijven, grote woonhuizen en scholen.

Wat is asbest?

Asbest werd voorheen veel gebruikt. Het materiaal heeft immers allerhande pluspunten: het is duurzaam, slijtvast, bestand tegen hitte en het is nog goedkoop ook.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Almere

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te zetten voor het verwijderen van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en deskundigheid opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Almere

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het domein van asbest saneren. Wilt u een asbestdak in Almere laten saneren? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Almere

Het tweede deel van de eindcontrole is het meten van de concentratie van asbestvezels in de lucht met speciale filters. Als de vezelconcentratie binnen de wettelijke norm valt, dan krijgen wij hier een speciaal certificaat van als bewijs. Vervolgens is het pand weer veilig te betreden.