Asbest Saneren Utrecht Door Anton van Dijk

Wilt u graag een bedrijf inschakelen om het asbest in uw gebouw in Utrecht te saneren? Anton van Dijk staat voor u klaar. Wij zijn een bekwaam asbestsaneringsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. U heeft veel profijt van onze klantvriendelijkheid en onze bekwame aanpak.

Wat doen wij?

Anton van Dijk voert werkzaamheden rondom asbest uit: asbestverwijdering en asbest afvoeren. Alle werkzaamheden worden op een veilige en professionele manier verricht.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Wij werken alleen met echte vakmannen. Al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Al onze werkzaamheden worden verricht door echte specialisten. Onze medewerkers zijn goed geschoold en weten alles van asbest.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid noodzakelijk. Wij gaan om die reden zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verminderen.

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid namelijk van onmisbaar belang. We volgen alle regels op het domein van asbestwerkzaamheden en nemen allerhande voorzorgsmaatregelen om het risico te verkleinen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden uitgevoerd voor een grote verscheidenheid aan klanten.

U geniet van onze jarenlange ervaring doordat wij veel kennis en vaardigheid hebben opgebouwd. Wij hebben in die jaren heel veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende?

Bekwaam advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het domein van asbest graag.

Onze medewerkers geven vakkundig en geheel gratis advies als u dat wilt. Ze delen graag hun kennis en helpen u met het maken van de juiste beslissing op het domein van asbest.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certificaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: restaurants, notarissen, productiebedrijven, grote woonhuizen en scholen.

Wat is asbest?

Asbest werd voorheen veel gebruikt. Het materiaal heeft immers allerhande pluspunten: het is duurzaam, slijtvast, bestand tegen hitte en het is nog goedkoop ook.

Asbestinventarisatie wettelijk vereist voor asbest verwijderen

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Utrecht

Wilt u asbest verwijderen in Utrecht? Schakel dan Anton van Dijk in. Anton van Dijk heeft namelijk de certificaten die wettelijk vereist zijn om asbest te saneren. We saneren al meer dan 25 jaar lang asbest. We zijn om die reden echte deskundigen op het terrein van het saneren van asbest.

Asbest saneren subsidie Utrecht

Vanaf 1 januari 2016 is er een regeling ingesteld op het terrein van asbest verwijderen. Wilt u een asbestdak in Utrecht laten saneren? Dan is het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zowel bedrijven als non-profitinstellingen, overheidsinstanties en particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag moet voor 1 januari 2020 ingediend zijn en het moet om een dak gaan van tenminste 35 vierkante meter groot.

Eindcontrole Utrecht

Na de asbestverwijdering in Utrecht voert een onafhankelijke organisatie de laatste inspectie uit. Op die manier weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw gebouw aanwezig zijn en dat mensen het pand veilig kunnen betreden. De laatste check begint met een visuele check. Daarna volgt een analyse van de vezelconcentratie in de lucht.