Werkvoorbereider in de sloopbranche (32 – 40 uur)

Ben jij de werkvoorbereider die communicatief vaardig is en initiatief durft te nemen? En wil je werken bij een dynamisch bedrijf en in een enthousiast team? Dan is Anton van Dijk op zoek naar jou!

De functie

Als werkvoorbereider ben je vanaf voorbereiding tot en met de uitvoering en de oplevering betrokken bij veel verschillende aspecten van een project. Jij onderzoekt de eisen van de opdrachtgever en bepaalt hoe het bedrijf hier het beste uitvoering aan kan geven. Hierbij verwerk je alles in een duidelijk werkplan met alle veiligheidsaspecten en natuurlijk de klantwensen als focus. Tijdens het project hou je contact met de projectleider en functioneer je als een echte commerciële teamplayer. Je krijgt de ruimte om creatief te werk te gaan en kunt jezelf optimaal ontplooien. Kortom, een afwisselende baan, in een gezellig team!

Wat we van je vragen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent niet bang om initiatief te nemen
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent een sterke organisator
  • Je deinst niet terug voor een uitdaging
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar (aantal uur in overleg)

Heb je al enige ervaring? Perfect! Zoek je een stage of heb je geen ervaring en wil je alles graag leren? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Het is een nieuwe functie en wij zoeken iemand die hierin kan meebewegen.

Wat wij jou bieden

Werk mee aan de mooiste projecten in de sloopbranche. Sinds 1986 is Anton van Dijk de specialist van kleine tot grote, complexe sloopwerken. Bij ons werk je in een dynamische wereld, waarin mens en milieu centraal staan. Een einde en tegelijk een nieuw begin. Dat is Anton van Dijk. We bieden je een veelzijdige, afwisselende baan met een marktconform salaris en daarbij secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een vast team met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf). Wij vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.
Is je interesse gewekt en wil je graag in gesprek met ons? Bel ons of mail je cv. We zien je reactie graag tegemoet! Neem contact op met Ad Oosterveer via werkenbij@antonvandijk.nl of 0348-421850.