VACATURE KRAANMACHINIST

Als Kraanmachinist (fulltime) ben je verantwoordelijk voor het verrichten van verschillende sloopwerkzaamheden: het mooiste vak dat er is! Ben jij de Kraanmachinist die we zoeken? Reageer dan op deze vacature!

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een geldig VCA
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je hebt enige jaren aantoonbare ervaring als kraanmachinist
 • Je bent flexibel, secuur, proactief en leergierig

Wie zijn wij?

Anton van Dijk is sinds 1986 actief in de sloopbranche. Van totaalsloop tot renovatiesloop en van asbestsanering tot betonboren en betonzagen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste certificaten om ieder project professioneel en efficiënt uit te voeren. Uiteraard kan dat niet zonder geavanceerd en specialistisch materieel. Onze aanpak is deskundig, daadkrachtig en klantgericht.

Wij zijn er trots op om te werken voor overheden, instellingen, bedrijven (waaronder retail), projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, installatie bedrijven, woningcorporaties en particulieren. Wij zijn sterk in complexe projecten: een veelzijdig partner voor het hele traject, van advies tot en met uitvoering.

Welke werkzaamheden voer je uit?

 • Je bedient de sloopmachine voor werkzaamheden in renovatie en totaalsloop;
 • Je zorgt ervoor dat de machine gebruiksklaar en gecontroleerd is;

Wat bieden wij jou?

 1. Een goed salaris.
 2. Een bedrijfsauto.
 3. Doorgroeimogelijkheden: Werk hard en je wordt ervoor beloond.
 4. Beste apparatuur: Gereedschap is voor een vakman erg belangrijk. Bij Anton van Dijk wordt altijd het beste en meest geavanceerde gereedschap ingekocht.
 5. Goede arbeidsomstandigheden: In onze branche moet veiligheid altijd op nummer 1 staan. Vandaar dat we bij Anton van Dijk alle voorzorgsmaatregelen nemen om de risico’s te beperken tot het minimum.
 6. De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen: Zo vergaar je steeds meer kennis en vaardigheden en bovendien kom je daardoor sneller in aanmerking voor een promotie.
 7. Fijne collega’s: Bij Anton van Dijk werk je altijd in een fijn team met mensen die houden van hun vak. Echte vakmensen!
 8. Afwisselend werk: Je werkt mee aan verschillende projecten. De ene dag sloop je misschien een grote fabriek en de volgende dag werk je mee aan de renovatie van een school.
 9. Een wekelijkse borrel met collega’s.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar: administratie@antonvandijk.nl.

Wil je meer informatie over de functie Kraanmachinist (fulltime) of heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met A. Oosterveer 0348 42 18 50