MEDEWERKER PROJECTADMINISTRATIE (24-32 uur)

Ben jij een ervaren administratief medewerker? Ben je ondernemend, initiatiefrijk en kun je zelfstandig werken? En wil je deel uitmaken van een enthousiast team binnen een dynamisch bedrijf? Dan zoeken wij jou!

De functie

Als medewerker projectadministratie ben jij de spin in het web. Je ondersteunt onder andere de projectleiders op administratief vlak bij alle lopende projecten betreft asbestsanering en de sloopwerkzaamheden. De werkzaamheden die hier onder vallen zijn het verwerken van de urenregistratie, oplevering van projecten, registratie van de afvalstromen, controleren van de benodigde diploma’s en nog veel meer. Ook ondersteun je bij het onderhouden van de digitale systemen.

Wat we van je vragen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je werkt zeer nauwkeurig
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je beheerst Microsoft Office goed
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent 24-32 uur per week beschikbaar (aantal uur in overleg)

Wat wij jou bieden

Werk mee aan de mooiste projecten in de sloopbranche. Sinds 1986 is Anton van Dijk de specialist van kleine tot grote, complexe sloopwerken. Bij ons werk je in een dynamische wereld, waarin mens en milieu centraal staan. Een einde en tegelijk een nieuw begin. Dat is Anton van Dijk. We bieden je een veelzijdige, afwisselende baan! Je werkt in een vast team met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden je een aantrekkelijk salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Wij vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Is je interesse gewekt en wil je graag in gesprek met ons? Bel ons of mail je cv. We zien je reactie graag tegemoet! Neem contact op met Ad Oosterveer via werkenbij@antonvandijk.nl of 0348 – 42 18 50.

* Volgend jaar verhuizen we met het hele bedrijf van Woerden naar Mijdrecht.