Medewerker projectadministratie (24-40 uur)

Ben jij een ervaren administratief medewerker? Ben je ondernemend, initiatiefrijk en kun je zelfstandig werken? En wil je deel uitmaken van een enthousiast team binnen een dynamisch bedrijf? Dan zoeken wij jou!

De functie

Als medewerker projectadministratie maak jij werkplannen, verzorg je de urenadministratie en ondersteun je bij de projecten. Ook vraag je sloopmeldingen aan, verzorg je registratie van afvalstromen en doe je overige administratieve werkzaamheden op het gebied van asbestsanering en sloop.

Wat we van je vragen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je beheerst Microsoft Office goed
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar (aantal uur in overleg)

 

Wat wij jou bieden

Werk mee aan de mooiste projecten in de sloopbranche. Sinds 1986 is Anton van Dijk de specialist van kleine tot grote, complexe sloopwerken. Bij ons werk je in een dynamische wereld, waarin mens en milieu centraal staan. Een einde en tegelijk een nieuw begin. Dat is Anton van Dijk. We bieden je een veelzijdige, afwisselende baan! Je werkt in een vast team met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden je een aantrekkelijk salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Wij vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Is je interesse gewekt en wil je graag in gesprek met ons? Bel ons of mail je cv. We zien je reactie graag tegemoet! Neem contact op met Ad Oosterveer via werkenbij@antonvandijk.nl of 0348-421850.