CALCULATOR ASBEST

Wij zijn op zoek naar een calculator asbest! Als een calculator asbest bereken je wat een asbestonderzoek kost of wat het tarief voor asbest verwijderen is. Bovendien stel je ook offertes op.

Wat verwachten wij van je?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Je moet zelfstandig belangrijke beslissingen kunnen nemen
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring in het werken met asbest
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Over Anton van Dijk

Wij verwijderen al sinds 1986 asbest. Ook voor andere sloopwerkzaamheden, zoals totaalsloop en renovatiesloop, kunnen klanten bij ons terecht. Instellingen, bedrijven, particulieren, woningcorporaties, overheden… Ze weten ons te vinden! De aanpak van Anton van Dijk is zeer professioneel. Onze werknemers zijn ervaren en goed opgeleid. We bezitten zeer geavanceerd en modern materieel, waarmee onze werknemers op de beste en de meest efficiënte manier te werk gaan.

Daarom wil jij werken bij Anton van Dijk

 1. Werken voor een fantastische werkgever: Anton van Dijk is een goede werkgever om voor te werken. Je krijgt alle mogelijkheden om door te groeien en als je hard werkt, word je daar ook voor beloond.
 2. Een goed salaris
 3. Gevarieerd werk: Je werkt steeds aan verschillende projecten. Je ontmoet bovendien allerlei mensen. Elke dag is anders en je leert steeds weer iets nieuws.
 4. De kans om opleidingen en cursussen te volgen: Wil je meer leren? Bij ons bedrijf krijg je daar alle mogelijkheden voor. Het is voor ons heel handig dat je opleidingen en cursussen volgt, want dan hebben wij medewerkers die over nog meer kennis en vaardigheden beschikken. Je bent bovendien (nog) breder inzetbaar.
 5. Bedrijfsborrel: We hebben elke vrijdag een gezellige borrel met collega’s.

Heb je interesse in deze baan?

Mail je sollicitatiebrief met CV naar: administratie@antonvandijk.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met A. Oosterveer. Zijn telefoonnummer is 0348 – 42 18 50.