Sloopbedrijf Amsterdam: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Amsterdam of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopactiviteiten. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze specialisten hebben veel ervaring en werken met geavanceerde technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook gratis en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Hierna bepalen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze experts gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Vervolgens vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparaten

Onze werknemers werken met geavanceerde apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een adequate manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, productiebedrijven, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Amsterdam

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken snel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door specialisten

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn professionals in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een effectieve manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vaklui. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Amsterdam

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vaklui. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is ingewikkeld, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vakmannen op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakkennis wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel panden gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Voor renovatiesloop is veel expertise nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Amsterdam

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verscheidene panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woning. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.