Deskundig betonboorbedrijf Anton van Dijk

Betonboren is precies werk waar u een expert voor moet inschakelen. Alleen dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Anton van Dijk is een gespecialiseerd betonboorbedrijf. We hebben ervaren medewerkers in dienst die nauwkeurig te werk gaan.

Wie kan er bij ons terecht?

Anton van Dijk staat voor iedereen klaar, zowel voor particulieren, als voor overheden en voor bedrijven. Iedereen helpen we met onze professionele service.

De unieke voordelen van betonboorbedrijf Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Met de beste apparatuur krijg je ook het beste resultaat. Daarom werken wij alleen met de meest geavanceerde apparatuur.

Gratis advies

Wilt u advies over betonboren? Bel ons gerust en wij geven u met plezier gratis advies.

Vaardige vakmannen

Onze medewerkers zijn echte betonboorspecialisten. Zij hebben een gedegen opleiding achter de rug en hebben veel kennis van zaken.

Veiligheid

Bij het betonboren wordt er gewerkt met zwaar materieel. Daarom is betonboren nooit zonder risico. Gelukkig nemen wij allerlei maatregelen om de kans op een ongeluk te minimaliseren. Zo zijn onze medewerkers uitgerust met persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals gehoorbescherming.

Ruim 25 jaar ervaring

U profiteert van onze jarenlange ervaring. Doordat wij al meer dan 25 jaar betonboringen verrichten, hebben we veel ervaring en expertise. We voeren de betonboringen snel en efficiënt uit.

Vakkundig betonboren

Er worden gaten geboord in betonboren om onder andere wasdrogers, ventilatoren en afzuigkappen te plaatsen. Ook worden er gaten in verdiepingsvloeren geboord, bijvoorbeeld voor kabels.

Betonboren op vakkundige wijze
Anton van Dijk zaagt grote en kleine gaten op elke gewenste locatie. Ook gaten die schuin op een bepaald punt moeten uitkomen, zijn voor ons geen probleem. Door onze grote expertise en technisch inzicht ronden we onze werkzaamheden altijd met groot succes af.

Onze medewerkers voeren het betonboren nauwkeurig uit en gebruiken hoogwaardige gereedschappen uitgevoerd. Nadat de klus geklaard is, maken onze medewerkers de locatie schoon en brengen het afval weg.

Boren in andere materialen

Anton van Dijk boort in diverse materialen zoals beton, maar ook in asfalt, steen en glas. Wij boren gaten in veel verschillende situaties, bijvoorbeeld de aanleg van een rioleringsstelsel, de plaatsing van een afzuigkap of het realiseren van een dakkapel

Elk materiaal vraagt weer om een andere aanpak. Voor het boren in steen gebruiken wij bijvoorbeeld een speciale steenboor en voor het boren in beton een betonboor. Een steenboor en een betonboor hebben elk een andere zijkant. De zijkant van een steenboor is scherp en de zijkant van een betonboor is stomp.

Gewapend beton is erg sterk en het is moeilijk om door gewapend beton heen te komen. Bij Anton van Dijk gebruiken we een diamantboor, waardoor we snel door gewapend beton heen boren.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Ze hebben de nodige expertise en ervaring, daardoor leveren ze altijd kwaliteitswerk af. Boren is een zeer precies werk. Met onze geavanceerde apparatuur maken we de gaten precies de juiste grootte en komen ze exact op de plek waar u ze wilt hebben. Met de juiste machines en ervaren personeel gaan de werkzaamheden bovendien een stuk sneller.

Zowel bedrijven als particulieren zijn bij Anton van Dijk aan het goede adres. In de loop van de tijd hebben we gaten geboord voor uiteenlopende doeleinden, bijvoorbeeld voor het plaatsen van kozijnen, lichtkoepels en verwarmingen.

Andere werkzaamheden verricht door Anton van Dijk

Slopen

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden, zoals beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele gebouwen slopen. We gaan bij het slopen nauwkeurig te werk. Voordat we beginnen, brengen we eerst de te slopen materialen volledig in kaart. Daarna beslissen we hoe we de werkzaamheden gaan aanpakken. Samen met u plannen we de werkzaamheden in. Op de afgesproken datum gaan onze medewerkers bij u aan de slag. Als ze de klus geklaard hebben, ruimen ze netjes op en brengen ze het sloopafval weg. Als laatste vindt de oplevering plaats.

Zagen

Ook als u zaagwerkzaamheden wilt laten verrichten, staat Anton van Dijk voor u klaar. Wij bezitten verschillende zaagmachines. Bij het zagen gebruiken we de meest moderne apparatuur, zoals een diamantzaag. Diamant is de hardste stof in de natuur, daardoor zaagt een diamantboor overal met gemak doorheen.

Asbestsanering

Niet ieder bedrijf mag asbest verwijderen. Om asbest te mogen verwijderen, heeft een bedrijf een speciaal certificaat nodig. Dat certificaat hebben wij in ons bezit. Wij doen bovendien asbestinventarisaties. Een asbestinventarisatie is een onderzoek of er op een plek asbest aanwezig is en om welke asbest het gaat. Voor alle werkzaamheden is Anton van Dijk uw betrouwbare partner.