Veilig Asbest Saneren In Amstelveen Door Anton van Dijk

Asbest saneren in Amstelveen? Daar heeft Anton van Dijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor asbestverwijdering in Amstelveen op een veilige en bekwame wijze. Profiteert van onze klantgerichte aanpak. Anton van Dijk beschikt over alle verplichte certificaten om asbest te mogen saneren. Wij staan voor u klaar!

Wat doen wij?

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor de volgende werkzaamheden: asbest verwijderen en asbest wegbrengen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze specialisten.

De voordelen van Anton van Dijk

Vakmanschap en expertise

Wij opereren alleen met echte professionals. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding genoten en hebben kennis van zaken.

Veiligheid

Bij asbestwerkzaamheden is veiligheid essentieel. Wij gaan daarom zeer voorzichtig te werk en nemen alle mogelijke maatregelen om de risico’s te verminderen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd hebben we asbestwerkzaamheden uitgevoerd voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Vakkundig advies

Heeft u vragen rondom asbest? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis op het terrein van asbest graag.

Onze certificaten

In veel gevallen bent u wettelijk vereist om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te zetten als u asbest wilt verwijderen. Anton van Dijk is hét bedrijf voor u, wij bezitten alle nodige certificaten. We bezitten zowel het Procescertificaat Asbestverwijdering en het VCA certifcaat.

Voorgaande projecten

In de loop van de tijd heeft Anton van Dijk verschillende klanten geholpen: restaurants, notarissen, productiebedrijven, grote woningen en scholen.

Wat is asbest?

Er zijn verschillende soorten asbest. De verschillende soorten asbest worden ingedeeld in twee hoofdgroepen. Ten eerste is er spiraalvormige asbest. Daaronder valt alleen wit asbest. Ten tweede is er naaldvormige asbest en daaronder valt groen, bruin, blauw, grijs en geel asbest.

Asbestinventarisatie wettelijk verplicht voor asbest saneren

Voordat asbest verwijderd wordt, vindt er eerst een asbestinventarisatie plaats. Een asbestinventarisatie is bovendien
verplicht om bij de sloop- of herstelwerkzaamheden van gebouwen van voor 1993. Tijdens de analyse wordt er gekeken of er asbest aanwezig is. Hiervoor schakelt u zelf een asbestinventarisatiebureau in.

Asbest verwijderen Amstelveen

U bent verplicht om een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in te schakelen voor het saneren van een grotere hoeveelheid asbest. Anton van Dijk beschikt over de nodige certificaten. Ook een voordeel voor u is dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. We hebben daardoor veel kennis en expertise opgebouwd.

Asbest saneren subsidie Amstelveen

Met betrekking tot asbest saneren geldt er vanaf 1 januari 2016 een regeling. Die regeling houdt in dat u subsidie kan ontvangen voor de renovatie van een asbestdak. De aanvraag moet ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor 1 januari 2020. Het gaat alleen om grotere daken met een omvang van tenminste 35 vierkante meter.

Eindcontrole Amstelveen

Na de asbestverwijdering in Amstelveen voert een onafhankelijke organisatie de laatste inspectie uit. Op die wijze weten we zeker dat er geen asbest of asbestdeeltjes in uw gebouw aanwezig zijn en dat mensen het pand veilig kunnen betreden. De laatste inspectie begint met een visuele controle. Daarna volgt een analyse van de vezelconcentratie in de lucht.